Radics Gigi és volt szerelme, Áron tavaly döntöttek a szakítás mellett. Akkor az énekesnő kislányával, Bellával külön is költözött. Azóta nem igazán beszélt arról, hogyan is élte meg a különválást, most viszont kivételt tett.

Radics Gigit megviselte a szakítás

Megszenvedtem a szakítást. Nem így terveztem, és nem is ilyen mintát hozok, a szüleim a legszebb párkapcsolatban élnek, amit valaha láttam

– kezdte a Nők Lapjának Radics Gigi, aki hozzátette, hogy ennek ellenére a szülei mindenben támogatták.

Szerencsére apuék megértők voltak velem, egy szóval sem mondták, hogy maradjak benne valamiben, amiben nem érzem jól magam. Mellém álltak, támogattak, ahogy az éneklésben is kislánykorom óta. Nagyon hálás vagyok nekik.

Az énekesnő arról is beszélt az interjúban, hogy belefáradt abba, hogy a zenei karrier nem csak az éneklésről szól, hanem a felesleges médiafelhajtás is velejárója.

Elfáradtam. Különösen a médiafelhajtást viselem már nehezen. A tévében, újságokban folyton jó képet kell vágni, mosolyogni, mintha minden rendben volna, pedig lehet, hogy a mélyben éppen dúlnak a viharok. Meg a képmutatás is zavar, ha a szemembe csupa jót mondanak, a hátam mögött meg valami mást. Az igazságtalanságot emésztem meg a legnehezebben. Úgyhogy azt hiszem, a jövőben meghúzom a határaimat. Szerencsére nekem van hová visszahúzódnom, ahol csupa szeretet övez, és nem kell minden lépésemre ügyelnem.

Via