Ezúttal Ember Márk kapta meg a lehetőséget, hogy kipróbálja magát a Reggeli műsorvezetőjeként.

Szabó Zsófi a Mokkában, de ki jön a helyére?

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi is Miller Dávid is búcsút intenek a Reggelinek. Azóta Szabó Zsófi a Mokka csapatát erősíti, Miller Dávidról viszont nem érkezett hír, hogy hol láthatjuk legközelebb. Valószínűleg gőzerővel kerül az X-faktorra, bár ezt még senki nem erősítette meg.

Korábban, amikor Járai Máté és Lakatos Márk távoztak a reggeli műsorból, szinte azonnal jött a váltás Szabados Ági és Tihanyi Péter személyében. Most azonban nagy volt a csend a távozók után, fix embert még nem jelentett be a csatorna.

Ember Márk a tökéletes jelölt?

Azóta kipróbálhatta magát Gál Petra, Major Eszter, Kecsmár Alexandra és Bányai Viktor is, most pedig egy sorozatsztár, egy színész köszöntötte a korán ébredőket.

Ember Márk ugyan soha nem csinált korábban ilyet, a nézők szerint tökéletes választás lenne műsorvezetőnek. Az első reggelen Tihanyi Péter oldalán fogadta a vendégeket, és nagyon úgy tűnik, hogy kifejezetten kedvelték a párosukat. Volt, aki csak és kizárólag azért kelt fel és nézte a műsort, mert Ember Márk volt a műsorvezető.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REGGELI (@rtlreggeli) által megosztott bejegyzés

Talán ő a tökéletes választás?

via