A Netflixre felkerült Harry és Meghan dokumentumfilmből számos érdekesség derült ki, már ami a hercegi pár királyi családtól való elszakadását illeti. Harry herceg többek között arról is beszélt a filmben, mennyire félt Vilmostól, amikor  bátyja ordízotott vele  az ún. Megxit találkozón, de az is kiderült, hogy a testvére az Oprah interjú után küldött neki egy sms-t. 

Rejtélyes sms 

A kamerák rögzítették is azt a pillanatot, amikor Harry rejtélyes sms-t kapott a testvérétől, Vilmos hercegtől az interjú után. Bár azt nem lehetett tudni, hogy Vilmos mit is írt pontosan Harrynek, azt azonban látni lehetett, hogy a herceg megmutatja a telefon képernyőjét Meghannek és azt mondja: 

Bárcsak tudnám, mit tegyek. 

Netflix

Az Oprah interjú 

Az epizódban egyébként több szó is esik a mára már hírhedtté vált Oprah intejrú kapcsán. Meghan ugyanis elmagyarázta, miként jött ez létre: 

Oprah eredetileg a kommunikációs igazgatón keresztül keresett meg minket, amikor a Kensington-palotában voltunk. Nagy volt az izgalom, emlékszem erre. 

Majd Harry hozzátette: 

Egy éve voltunk már itt, mire tényleg megcsináltuk. Oprahaval leülni egy reakció volt arra, ami abban az évben történt. 

A hercegi pár története 

Az Oprah interjú nyilvánvalóan egy lehetőség volt a  hercegi pár  számára, lehetőség arra, hogy a saját feltételeik szerint meséljék el a történetüket és betekintést engedjenek az embereknek abba, pontosan min is mentek keresztül azt megelőzően, hogy elszakadtak a királyi családtól. 

(via)