Romeo Beckhamet és barátnőjét, Mia Regant csütörtökön szúrták ki, amikor a calabasasi Erewhonban éppen egy különleges ebédet fogyasztottak el. 

Romantikus ebéden fotózták le Romeo Beckham-et és barátnőjét

A modell és a focista a hírek szerint hamarosan eljegyezheti egymást, a házasság ténye már benne van a levegőben. A kapcsolatuk pedig a jelek szerint nagyon kiegyensúlyozott, jókedvűen, szerelmesen töltötték el együtt az időt. Zöldturmixot és superfood-okat fogyasztottak, közben pedig csókolóztak és ölelkeztek, mintha csak pár napja lennének együtt. 

Romeo Beckham egy Supreme Umbro Jacquard állatmintás focimezt, és egy rövidnadrágot viselt, amihez Puma zoknit, és Birkenstock szandált húzott. 

Mia Regan szintén egy egyszerű, bebújós cipő mellett döntött, mellette pedig fehér nadrágot húzott, és hosszúujjú fekete felsőt. Szőke tincseit leengedte, és a füle mögé tűrte, szettjét pedig egy sötét napszemüveggel dobta fel. A képeket ITT tudod megnézni. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher) által megosztott bejegyzés

Imádják a tetkókat

A pár az ebéd előtt egy tetoválószalonban járt, ahol egy újabb varratásra készült, nem másnál, mint a celebek kedvenc művészénél, Brian Woo-nál. Dr. Woo A-listás celebeknek varr, köztük például Cara Delevingne-nek és Miley Cyrusnak. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☆ MIA REGAN ☆ (@mimimoocher) által megosztott bejegyzés

Romeo-nak már most is rengeteg tetoválás van, ám nem ő az egyedüli a családban, David Beckham és Brooklyn Beckham is imádnak varratni. Édesapjának körülbelül 80 tetoválása van, amíg testvérénak nagyjából 100, ebből 20 pedig feleségének, Nicola Peltz Beckham-nek szól.

via