David Beckham cuki apa-lánya pillanatott osztott meg a közösségi oldalán, amit imádnak a rajongói.

David Beckham és Harper különleges kapcsolata

Az egykori labdarúgónak 4 gyermeke van, 3 fiú és egy kislány. A legkisebb Harper, 11 éves, és igazi kiskamasz. Ahogy cseperedik, egyre jobban hasonlít az édesanyjára, Victoria Beckhamre. A divat világa nem áll távol tőle, hiszen igyekszik olyan ruhákba bújni, mint Victoria, és sminkelni is profikat megszégyenítő módon tud már.

Harper a  család  szeme fénye, hiszen a házaspárnak ő az egyetlen lánygyermeke, így nem csoda, hogy hercegnőként bánnak vele. A minap édesapja, David egy igazán szívet melengető pillanatot osztott meg az Instagram-oldalán, ugyanis egy Elton John számot énekel, miközben cukin átöleli Harpert, majd egy puszit ad az arcára. A család egyébként imádja a brit énekest, és a koncertjére is gyakran ellátogatnak. David gesztusától pedig olvadoznak a rajongók, akik imádják a cuki apa-lánya pillanatot.

Ez milyen cuki. Bárcsak nekem is ilyen szoros kapcsolatom lett volna az édesapámmal...

Gyönyörű lányod van. Jó látni, hogy ennyire kötődtök egymáshoz.

Harper teljesen elrabolta édesapja szívét. 

Apa egyetlen hercegnője kezd felnőni.

Félmeztelenül állt kamerák elé

David pár nappal ezelőtt merész lépésre szánta el magát. Félmeztelenül állt a kamerák elé, és kiparodizálta feleségét, Victoriát.

A sportoló egy TikTok-videóban fejtette ki, hogy hogyan kell helyesen sminkelni, ahogy azt felesége is teszi, majd sminkecsetet ragadott, és gyakorlatban is megmutatta, hogy mit tud.