Hihetetlen becenevet kapott az osztálytársaitól Sarolta hercegnő. Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya úgy tűnik nagyon temperamentumos és kalandvágyó személyiség, ezért a barátai csak úgy hívják, hogy Warrior Princess, vagyis Harcos Hercegnő. 

Az oviban ragadt rá

Állítólag a név Saroltára még az óvodában ragadt rá, Katalin pedig a különleges bevenév kapcsán korábban azt mondta az  Entertainment Tonightnak: 

Nyilvánvalóan azért kapta ezta becenevet, mert bár hercegnő, de elég fiúsan viselkedik. Szeret fára mászni, és elég nagy kalandor. 

Helyre teszi a testvéreit

Katalinékat tehát egyáltalán nem érte meglepetésként Sarolta egyedi beceneve, sőt a hercegné korábban arról is beszélt, hogy a lánya igazi vezéregyéniség, aki gyakran alaposan helyre is teszi a fiútestvéreit, György és Lajos hercegeket.

Rászól a leendő királyra

Sőt, Sarolta emiatt már többször mosolyt is csalt a rajongók arcára, hiszen nem egy nyilvánosan eseményen igazította rendre fivéreit, főleg a nagy huncut hírében álló Lajos herceget, de attól sem riadt vissza, hogy a leendő királyt, György herceget figyelmeztesse arra, hogy legalább a nemzeti himnusz alatt álljon egyenesen. 

Sarolta hercegnő nem rest helyre tenni a testvéreit /Getty Images/Max Mumby/Indigo

Szülei is becézik

Egyébként nem a Harcos Hercegnő az egyetlen becenév, amit Sarolta kiérdemelt magának, ugyanis szülei is előszeretettel becézgetik: édesapja, Vilmos herceg, Mignonette-nek hívja az egyetlen lányát, ami franciául annyit jelent, hogy kicsi és finom, míg a wales-i hercegné Lotti-nak szólítja Saroltát. 

(via)