Selena Gomez csütörtökön az új, SiriusXM Radióban vendégeskedett, ahol többek között arról is szót ejtett, miért csodálja annyira Taylor Swiftet. 

Selena Gomez szerint Taylor Swift a világ egyik legjobb zenésze

Számomra ő az egyik legbefolyásosabb művész a világon. És nem azért, mert a barátom. Hanem mert annyi műfajban tud alkotni, évről-évre képes megújulni, és egyszerűen minden megy neki. Imádom, ahogyan mindig átalakul és egyszerűen nem hibázik. Nagyon inspirál. 

Taylor Swift  egyébként lassan a létező összes rekordot megdönti a Midnights című albumával, ami világszerte azonnal a toplisták élére került.

Selena Gomeznél most a mentális egészségen a fókusz

Nem kerüli el a siker azonban Selena Gomezt sem, akinek november 4-én debütál dokumentumfilmje az Apple TV-n.

Amikor elindult a Revival Tour, akkor úgy gondoltuk, rögzítenünk kellene, hogy mit csinálunk, legyen egy koncertturné filmünk. Aztán le kellett mondanom az egészet, mert mentálisan nagyon rossz állapotban voltam. Majd jött egy utazás Kenyába, amit szintén felvettünk. Szóval nem lesz egy hagyományos doksi, inkább csak a vége, az a rész, amiben arról beszélek, hol tartok most. 

Selena Gomez nagy reményeket fűz a filmhez, szeretné, ha mindenkiben tudatosulna, hogy a mentális egészség mennyire fontos, és ha a hatására segítséget kérnének mindazok, akik eddig nem mertek.

Via