A hónap elején jelentette be Shakira és Gerard Piqué, hogy szakítanak, 11 évi házasságuk véget ért. Bár állítólag a kapcsolatuk már korábban megromlott, úgy tűnik, hogy Shakirát igencsak megviseli a válás: nemrég kórházba került.

Azóta az események csak tovább bonyolódtak: Piqué a hétvégén Svédországban egy eseményen vett részt, ahol egy helyi blogger-médiaszemélyiség, Katrin Zytomierska megkérdezte a focistát, hogy lécci köszönne-e a fiának. A futballsztár erre kerek perec nemet mondott, amin ez a bizonyos anyuka annyira feldühödött, hogy később egy hosszú posztban szidalmazta Piqué-t, plusz közzétett róla egy, az engedélye nélkül készült fotót. A sportoló a képen egy szőke nő társaságában látható. A nőt egyelőre nem sikerült beazonosítania a sajtónak, és az sem világos, hogy milyen kapcsolatban van Piqué-vel, de nagyon úgy néz ki, hogy nem közömbösek egymásnak.

Nos, ezekről minden bizonnyal Shakira is értesült, mert a Daily Mail által közölt friss fotók szerint eléggé rossz kedélyállapotban kocsikázott tegnap. A 45 éves énekesnő minimális sminket viselt – nyilván éppen nem szerepelni indult.

Via