Pár hónappal ezelőtt ért véget Sophie Turner és Joe Jonas házassága. Bár a sztárpár egy közös nyilatkozaton kívül nem reagált a válásra, a pletykák szerint a színésznő nehezen viselte az elmúlt hónapok megpróbáltatásait. 

Sophie Turner Párizsban romantikázott

A hírek szerint a színésznő ismét randizik, mivel Párizsban készültek róla fotók. A felvételeken az új barátjával csókolózik, aki nem más, mint Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson. Peregrine arisztokrata családból származik, és hatalmas vagyonnal rendelkezik. 

A szemtanúk elárulták a PageSixnek, hogy Sophie és az új pasija nagyon boldognak tűntek együtt, sokat nevettek és meghitten beszélgettek. A párosról készült fotókat itt nézheted meg. 

Együtt érkeztek az állomáson kívüli parkolóba. Úgy tűnt, mindketten Londonból érkeztek az Eurostarral

– mesélte az informátor. 

Pontosan nem tudni, hogy Sophie és Perry hogyan ismerkedtek meg, de az biztos, hogy követik egymást az Instán. Azt sem lehet tudni, hogy mióta tart a kapcsolatuk, mivel Perry sokáig Károly király egyik keresztlányával járt. Maria-Olympia görög-dán koronahercegnő és az arisztokrata 2020-ban kezdtek randizni, úgy tűnt, hogy harmonikus köztük a kapcsolat, de ezek szerint mégis a szakítás mellett döntöttek. 


Via