Nemrég jelentette be Sydney van den Bosch, hogy véget ért a házassága, a focista Egerszegi Tamással a válás mellett döntöttek. 

Először szólalt meg válásáról Sydney van den Bosch

Korábban nem osztott meg több információt arról, miért született meg ez a döntés, és miért ér véget a házasságuk, most azonban maga a modell vallott arról, miért alakultak a dolgok így.

Sydney van den Bosch idén a Szerencsekerék mellett a Dancing with the Stars versenyzőjeként is feltűnik a képernyőn, ahol az első adásban egy nagy nehézséggel is szembe kellett néznie: a táncpartnerében alapvetően bíznia kell, de neki ezzel problémái vannak. 

Imádták a nézők Sydney van den Bosch produkcióját

A szerencselány elmondta, hogy azért is nehéz most számára ez a helyzet, mert elvált, ám ez mélyen érintette, mert nem ő mondta ki a végső döntést. 

Elváltam. Nem én akartam így, nem én döntöttem így, nem is gondoltam, hogy ez előfordulhat velem. Erre jött egy olyan dolog az életemben, ahol meg kellett tanulnom, hogy mégiscsak van bizalom férfi és nő között. 

A páros egy cuki quicksteppet vitt a színpadra, ami annyira tetszett a nézőknek, hogy végül még a veszélyzónát is elkerülték! A bizalom pedig teljes, már most hihetetlenül szoros a kapocs Ádám Csaba és Sydney van den Bosch között.