Sokaknak úgy tűnhet, hogy Lizzo egy nagyon belevaló és jófej előadó, aki fontosnak tartja, hogy mindenkit egyenlő jogok illessenek meg, és az emberek ne bántsák egymást. Mégsem így lenne?

Lizzo bántalmazta a táncosait

Lizzo többször is kiállt a plus size emberekért, és hangot adott annak, hogy egyáltalán nem fair a súlyfelesleggel élők elnyomása. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ezt az egyenlő bánásmódot, ő maga már nem alkalmazza, ugyanis hihetetlen dolgokról számoltak be a neki dolgozó táncosok.

Mint kiderült, többször is body shamingelte őket, a háttérben mindennaposak voltak a megalázások, a csípős megjegyzések, és a lelki terror.

A pokol azonban 2023 februárjában szabadult el, amikor Amszterdamba utaztak egy koncertre. A Grammy-díjas énekesnő meghívta a csapatot egy bulira, és az éjszakát a piroslámpás negyedben zárták, ahol megtörtént az, amire senki nem gondolt volna. Lizzo arra kérte a háttértáncosait, hogy vegyenek részt az ott zajló szexshow-n.

Szexre kényszerítette a dolgozókat

A dolgok gyorsan kicsúsztak a kezünkből, mert Lizzo arra kérte a meghívott táncosokat, hogy érintsék meg a meztelen szexmunkásokat, majd a hüvelyükben lévő vibrátort, aztán pedig hogy egyék meg a szexmunkások hüvelyéből kiálló banánt.

Nem volt egyedi a borzalmas eset, alig egy hónappal később, ugyanilyen szexpartit akart tartani Lizzo, amin ismét, a táncosainak is részt kellett venniük. Davis, a nyilatkozó táncos egyébként többször is rögzítette, hogy mi történik ezeken az eseményeken, ám a felvételek Lizzo tudomására jutottak, és azonnal kirúgta. Most úgy döntöttek, hogy kiállnak az igazukért, és jogi útra terelik az ügyet.

via