Azt már megszokhattuk, hogy a Sztárban sztár élő adásainak vége nem túl vidáem hangulatban telik: minden alkalommal búcsút kell ugyanis intenünk egy-egy versenyzőnek. Ám ezúttal teljesen másképp alakultak a dolgok. 

Új szabályok szerint zajlott a vasárnapi Sztárban sztár

A TV2 legnépszerűbb műsorában ugyanis szabályváltozás történt, emiatt vasárnap este nem csupán egy, hanem egyből kettő versenyző is kiesett a műsorból. Megtört a jég, ezúttal nem a női előadóknak kellett búcsúzniuk, hanem két férfi versenyző távozott. 

A produkciók alatt folyamatosan fogadták a szavazatokat, majd amikor az utolsó előadást is láthattuk, lezárták a szavazást. Ekkor, a zsűripontok és a nézői szavazatok alapján legkevesebb szavazatot kapó versenyző távozott: Kamarás Iván. Az ő esetében nem volt párbajszavazás, sem a zsűri mentési opciója, sajnos neki azonnal el kellett hagynia a versenyt.

Nem csak Kamarás Iván távozott

Ezután indult a második körös szavazás, ahol már minden a megszokott rend szerint ment. Három versenyző maradt a veszélyzónában: Schoblocher Barbi, Trap kapitány és Kiss Ernő Zsolt. A korábbi adásokban szinte mindig Trap kapitányt mentette meg a zsűri, ám most úgy érezték, másnak is esélyt kell adniuk, így a Blahalouisiana énekesnője foglalhatott helyet. 

Ezután következett a villámszavazás, amelyből végül Trap kapitány került ki győztesen. Így Kiss Ernő Zsolt lett az este második kiesője. 

A napi nyertes egyébként Oláh Ibolya volt, ám a kommentelők szerint egyáltalán nem volt annyira nehéz feladata mint az ellenfeleinek, így sokan nem értették, hogyan születhetett meg ez a döntés.