Nem csitulnak a kedélyek vasárnap óta, a Sztárban sztár legutóbbi élő adása alaposan felkavarta az állóvizet. Oláh Ibolyával ugyanis látszólag nem volt minden rendben a második produkciója alatt, az internetezők pedig előszeretettel találgattak. 

A Sztárban sztár legutóbbi adásában már mindenki nagyon fáradt volt

Oláh Ibolya furcsa mozdulatokat tett, mintha nem lenne teljesen ura a testének, amikor a vasárnapi Sztárban sztárban másodjára a színpadra lépett. Amíg először, Lady Gagaként jelent meg, ennek semmi jele nem volt, ám a párbaj alatt, ahol Sipos Tomival állt színpadra, nem ment minden zökkenőmentesen. 

A műsor készítői a zsűri értékelése alatt még vizet is küldtek az énekesnőnek, Oláh Ibolya elmondta, hogy egyáltalán nem szomjas. Marics Peti viszont azonnal segítségére sietett, és elmondta, hogy egyáltalán nem szégyen, ha ennyi ugrálás és tombolás után úgy érzi, egy kicsit kimerült. 

Oláh Ibolya is megszólalt

Azóta persze beindult a kommentcunami, és sokan azzal vádolják Oláh Ibolyát, hogy alkoholt fogyaszthatott, ez a nem túl stabil mozgás oka. Az énekesnő úgy érezte, meg kell szólalni a történtekről, és egy Facebook-bejegyzésben adott magyarázatot a nem mindennapi képkockákra:

Kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra, kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti mit keresek ott minden nap. Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad! 

Oláh Ibolya viselkedésének hátterében tehát a kimerültség áll, és hogy a Sztárban sztár rengeteg próbája és elfoglaltsága mellett ugyanúgy a mindennapi dolgaival, munkáival is foglalkoznia kell.