Igen, jól olvasod! Legalábbis erre enged következtetni a rapper által frissen megosztott dalszöveg, amit az Instagram oldalán tett közzé. Kanye West a közösségi felületén osztott meg egy részletet a frissen debütált dalából, ami a Someday We'll All Be Free, azaz az Egy napon mindannyian szabadok leszünk címet viseli. 

Új dal

A rapper friss dalában hivatkozott a korábbi antiszemita kijelentéseire is, valaint megfogadta, hogy tartózkodik a szextől a házasságig. A posztot egyébként Kanye Instagram oldaláról valamiért eltávolították, a rapper fiókján jelenleg egyetlen bejegyzés látható csak, ám a dal a YouTube már felkerült. 

A 45 éves rapper dalszövegbeli sorai arra utalhatnak, hogy korábban az állította, korábbi partnerei, köztük a volt felesége, Kim Kardashian, valamint Juliana Nalú modell is azért hagyták el, mert állandóan a címlapokon szerepelt. 

Itt a dalszöveg egy részlete: 

A fotót azóta letörölték / Instagram 

Antiszemita megnyilvánulások 

Továbbá úgy tűnik a dalban utal a korábbi nyugtalanító tweetjére is, melyben Hitlert dícsérte. West megjegyzései sokakat megdöbbenetettek, azonban volt alkalmazottainak beszámolója alapján kiderült, hogy a rappar hasonló antiszemite megjegyzésekkel bombázta őket az elmúlt években. Kanye állítólag lefizette a munkáokat, hogy hallgassanak, névtelen források viszont megerősítették, hogy a rapper gyakran összeesküvés elméleteket emlegettett a zsidókkal kapcsolatban, valamint Hitlert is többször dícsérte a találkozók során. 

(via)