Taylor Swift nemrég szakított párjával, akivel 8 évig voltak együtt. Ám most azt pletykálják, hogy nem sokáig szomorkodott egyedül, és jelenleg egy Forma 1-es pilóta oldalán boldog. 

Taylor Swift és Fernando Alonso?

A múlt héten kapott szárnyra az a hír, mely szerint Taylor Swift és Fernando Alonso titokban randizhatnak. A Forma 1 sztárja nemrég jelentette be, hogy hosszú évek után ismét egyedülálló, és nagyon úgy tűnik, hogy a világ egyik legsikeresebb énekesnőjét nézte ki magának. 

Fernando Alonso ugyanis feltűnően flörtöl a szőke szépséggel, a pilóta nem titkolja vonzalmát a slágerlisták élén álló énekesnőhöz.

A 41 éves spanyol pilóta, hétfőn egy pár másodperces TikTok-videót posztolt, Taylor Swift  "Karma" című slágerének dallamára. A felvételen Fernando Alonso a telefonját görgeti, majd széles mosollyal kacsint egyet a kamerába. A rajongók úgy gondolják, Taylor Swiftnek akart üzenni ezzel a videóval. A címben is az énekesnő Era nevű turnéjára utal:

Race week era

— írta oda Fernando Alonso. 

Fernando Alonso nem bírja ki, hogy titokban tartsa 

A kétszeres világbajnok Taylor Swift "22" című dalára is utalt, amikor azt nyilatkozta, hogy 33-asnak érzi magát.  

Egy spanyol magazin, több levelet is kapott a románcról, amelyben azt írták, hogy a pár már hetek óta találkozgat egymással. Ám a bennfentesek szerint, egyelőre nincs semmi komoly kettőjük között, hiszen mindketten csak rövid ideje szinglik, így nem szeretnének semmit sem elsietni. 

via