Joe Alwyn és Taylor Swift szakítása mindenkit megrázott, ám mire a a hír napvilágot látott, nagyon úgy tűnik, az egyik fél, már túl is tette magát az eseményeken. 

Taylor Swift exe Magyarországra érkezett

A 32 éves brit színész, Taylor Swift exe szerepet kapott a The Brutalist című filmben. A Brady Corbet rendezésében készülő film, egy művészember életének 30 évét mutatja be. A jelenetekben különös fókusz kerül az alkotói munkájára, ami akkor kezdődik, amikor a háború után elhagyja Európát, és Amerikába menekül.

A film főszereplői többek között Adrien Brody, Felicity Jones, és Guy Pearce is. Hihetetlen, de a produkciót Magyarországon forgatják, Taylow Swift exével tehát bármikor összefuthatsz akár a budapesti utcákon is!

Taylor Swift is a munkába temetkezik a szerelmi csalódás után. Az énekesnő jelenleg is az Eras Tour keretein belül ad koncerteket, amelynek a következő állomása a floridai Tampa, ahol csütörtökön debütál a show. 

Szépen váltak el

A 33 éves énekesnőt hétfőn New York-ban szúrták ki, ahol a barátaival töltött egy kis időt, velük vígasztalódott a magánéleti dráma után. Közvetlenül a szakítás után pedig szintén a Nagy Almában kapták lencsevégre, akkor barátaival, Jack Antonoffal, és Margaret Qualley-vel falatozott az olasz Via Carota étteremben. 

A szakításról egyelőre nem sok részletet tudni, ám az már kiderült, hogy nem volt drámai szakítás, sem hangos veszekedések. Taylor Swift és barátjának szerelme egyszerűen csak kihűlt, ők pedig elmentek egymás mellett. Sok pletyka keringett arról is, hogy titokban összeházasodtak korábban, ám ezt az állítást, a mai napig cáfolják. 

via