Tom Holland számára most tényleg betelt a pohár, úgy döntött, egy évre visszavonul, és a színészetet teljesen maga mögött hagyja. 

Producerként nehezebb volt Tom Hollandnek

Tom Holland legutóbb az Apple TV+ sorozatában, a The Crowded Room-ban kapott szerepet, ám a 27 éves sztárt teljesen kifacsarta az utóbbi időszak, ezért úgy döntött, hogy most egy kicsit a háttérbe húzódik.

Nagyon nehéz időszak van mögöttem. Olyan érzelmeket éltem meg az elmúlt években, amilyenekkel az életemben korábban még nem találkoztam. Mellette pedig azt se felejtsük el, hogy nemcsak színész voltam a filmben, hanem producer is. Tehát a mindennapi problémákkal ugyanúgy meg kellett küzdenem, azokkal, amelyekkel alapesetben egy színésznek nem kellene. Ez hatalmas teher volt. 

Egy évre visszavonul

Tom Holland ettől függetlenül nagyon szerette ezt a produkciót, színészként kifejezetten élvezetes volt számára, ám úgy érzi, a sok nehézség megtörte, akármennyire is kedves a szívének az alkotás. 

Most egy év szünetre megyek. Egyszerűen annyira nehéz volt ez a munka, hogy kénytelen vagyok kicsit eltávolodni ettől a világtól, hogy újult erővel térhessek vissza.

Tom Holland életét nemcsak a június 9-én debütáló sorozat nehezítette meg, de a közösségi oldalak is. A színész elmondta, hogy megpróbált mindent letörölni a telefonjáról, mert annyira sok hazugságot olvasott magáról, hogy az már a mentális állapotát is befolyásolta.

via