A Nyerő Páros szerdai epizódjában a sztárpárok azt a feladatot kapták, hogy árulják el, mit változtatnának meg vagy törölnének ki a kapcsolatukból. Többen is megnyíltak, Vastag Csaba és Domján Evelin pedig azt el elárulták, hogy milyen ellentétek vannak az énekes családjában. 

Vastag Csaba ezért nem beszél az apjával

A vallomást Domján Evelin kezdte, aki sírva árulta el, hogy Csaba családja nem fogja őt el. Elmondta, hogy azért nem szeretik, mert nem ment el 8 órába dolgozni valahova. Ezután az énekes folytatta, és elárulta, hogy a kapcsolatuk elején senki sem támogatta őket, a szülei pedig kifejezetten ellenezték a dolgot. 

És akkor most ezt is elmondom, minket az elején nem igazán fogadott el senki, a senki az egész környezetünket érinti. Viszont, ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. (...) Az én szüleimnél ez nem volt annyira egyszerű, nem nekem hittek, hanem a kommenteknek és az interneten olvasott mindenféle dolognak, amit olvastak rólam, de még akár róla is. Ez odáig fajult, hogy egy ideig nem is beszéltem velük. 

Az énekes vallomása már eleve megdöbbenést váltott ki a többiekből, ezután könnyek között üzent az édesapjának. 

Az esküvőn is üzentem neked, hogy nagyon-nagyon szeretlek, és mindig szeretni foglak. (...) Az apukám maradsz, és mi csak annyit kérünk tőled, hogy szeress minket

– mondta Vastag Csaba, majd elárulta, hogy az apja az esküvőn sem vett részt. A teljes felvételt itt nézheted meg

Evelin elárulta, hogy nagyon sokan támadják amiatt, hogy nincs munkahelye, pedig a háttérben rengeteget dolgozik. Csabával együtt dolgozik, részt vesz a koncertek szervezésben, és nagyon sok mindent intéz a mindennapokban, amellett, hogy támogatja az énekest.