Ismét előkerült Vilmos herceg állítólagos szeretője, Rose Hanbury, akivel a herceg a hírek szerint régóta viszonyt folytat. Bár sosem sikerült bizonyítani, a kapcsolatot sokan tényként kezelik. Lady Rose azonban most az ügyvédjén keresztül üzent. 

Vilmos herceg állítólagos szeretőjének elege lett 

Elsőként 2019-ben jelentek meg a pletykák, hogy Vilmos herceg viszonyt folytat Lady Rose Hanburyvel, aki Katalin hercegné egyik barátja. A két nő jó kapcsolatban van, sokszor jelentek meg együtt, és vettek rész különféle nyilvános eseményeken. Bár a pletykát nem sikerült bizonyítani, időként mindig előkerült Rose Hanbury neve.

Most, hogy Katalin hercegné hónapokig nem mutatkozott, ismét felbukkant a pletyka. A közösségi médiában az a teória terjed, hogy Rose gyermeket vár a trónörököstől, Vilmos herceg ezt közölte Katalin hercegnével, aki idegösszeomlást kapott, így emiatt tűnt el a nyilvánosság elől. 

A királyi család nem szólalt meg az ügyben, így egyre többen kezdtek hinni ebben az elméletben. Bár Rose Hanbury ismerősei megpróbálták cáfolni a pletykát, nem értek vele célt. Most azonban a márkiné is megszólalt, az ügyvédjén keresztül üzent. 

A pletykák hamisak

– nyilatkozta az ügyvéd a Business Insidernek. 

Bár Lady Rose ügyvédje világosan fogalmazott, ennek ellenére a pletykák nem álltak meg. Az egész ügy pedig nagyon megviseli Katalin hercegné barátnőjét. Erről már Nick Bullen, királyi szakértő nyilatkozott a Us Weeklynek. 

Már akkor is, amikor ezek a pletykák néhány évvel ezelőtt felbukkantak, akkor is nagyon felzaklatták. Még most is nagyon ideges miattuk. 
 

Via