Nagyon úgy tűnik, Rupert Grint már évek óta tudja, hogy a Wednesday jó választás, ő ugyanis ezt a nevet adta a két éves kislányának - derült ki a titok. 

A Wednesday egyre népszerűbb

Rupert Grintnek két éve született lánya kedvesétől, Georgia Groome-mal, most pedig, a The Tonight Showban azt is elárulta, hogy a gyermeket Wednesdaynek nevezték el. 

Örülök, hogy így felkapták. Mi már tudtuk akkor is, hogy nagy sikere lesz! Ez egy állati jó név, végre megkapja a figyelmet amit érdemel

— viccelődött Rupert Grint Jimmy Fallonnál. 

Rupert Grint szerencsére a Harry Potter óta is igen foglalkoztatott, most éppen Philadelphiában forgatott, méghozzá az Apple TV egyik produkciójában. Nemrég azonban családjával együtt visszaköltöztek az Egyesült Királyságba, ahol csak egy dolog hiányzik az életéből. 

Az egész család imádja az amerikai üzletlánc, a Target termékeit, most azonban úgy tűnik, ezt végleg mellőzniük kell. 

Más titkokat is elmondott Rupert Grint

Rupert Grint sok más vicces történetet is megosztott a The Tonight Show-ban, például hogy az első autója egy fagylaltos furgon volt, és roppant szerencsésnek érezte magát miatta, hogy ennyire multifukciós a járgány. 

Jó, néha elég horrorfilmes volt, hogy egy fagyi nélküli fagyiskocsit vezetek. Egyszer mondjuk nagyon megpakoltam. A halál ereklyéi 2. utolsó forgatási napján megpakoltam, és vittem fagyit a stáb tagjainak.

via