Az X-Faktor idei évada tele van hatalmas tehetségekkel, azonban van néhány olyan előadó, aki teljesen megosztja az embereket. A tegnapi mentorházas adásban ByeAlex-en volt a sor, hogy kiválassza, kiket visz tovább az élő showba: döntésével azonban nincsenek megelégedve sem a rajongók, sem tévénézők. ByeAlex ugyanis két olyan énekes srácot juttatott tovább az élő showba, akiknek sem a tévénézők, sem a zsűritagok nem adtak volna több esélyt. 

ByeAlex döntése nem volt egyszerű

ByeAlex mentoráltjai, Isky & Szkym egy saját dallal rukkoltak ki a Mentorházban és bár a mentorok szerint igazi sláger lehet a szerzeményükből, abszolút  nem titkolták, hogy mennyire nem tudnak énekelni a srácok. 

Nem jól énekelnek sajnos...

— kezdte el ByeAlex gondterhelten.

... de az összes többi jó!

— szólt közbe Gáspár Laci, aki kifejezetten bírta a srácok saját szerzeményét.

Az, hogy ez mennyire fejleszthető ez, amit tudnak, ilyen rövid időn belül.... Az a baj, hogy itt is tudnék mit hozzátenni, de hogy meg tudjam védeni a döntésemet, nekem az nagyon fontos. És nem tudnak énekelni

— ismerte el ByeAlex, aki mindezek ellenére tovább vitte Isky & Szkym formációját az élő showba. Még úgy is, hogy Herceg Erika szerint a fiúk reménytelen esetek, akik nemhogy 2-3 héten belül, de még 2-3 éven belül sem fognak tudni jól énekelni. 

RTL
RTL

A rajongók teljesen kiakadtak ByeAlex döntésén

Herceg Erikához hasonlóan az X-Faktor rajongói sem értették, hogy ByeAlex miért juttatta tovább a két fiút. A tehetségkutató Instagram oldalát például ellepték az értetlenkedő kommentek: sokan fejezték ki csalódásukat ByeAlex döntése iránt, mások pedig azzal fenyegetőztek, hogy nem fogják nézni a műsort! A következő kommentek az X-Faktor egyik bejegyzése alá érkeztek.

Ez a 2 srác valami borzalom 💀💀 Tehetségtelenek. 
Fel nem fogom miért viszi a 2 srácot.. hát neki sem tetszettek! Teljesen biztos voltam a másik bandában. Nagyon szeretem Alex munkásságát, de hatalmas csalódás ez most.😢
Na akkor jővőre én is jelentkezem 0 hanggal! 😀 Úgy látszik van esélyem! Ez a többiekel szemben elég igazságtalan húzás volt 😀
Ez az év vicce. Amíg ez a két pali versenyben van, én fix nem nézem a műsort. Annyira cringe volt nézni, meg hallgatni is őket. Óriási csalódás.

Isky & Szkym egyébként főként Puskás Peti és Gáspár Laci szavazatával jutott el a Mentorházig, ám időközben ByeAlex versenyzői közé kerültek. Mentorházas produkciójuk nem győzte meg a tévénézőket, de 100%-ig a mentorokat sem, ezért kíváncsian várjuk, mit alakítanak az élő showban!

RTL
RTL
Szavazás

Via