Az elmúlt években már többször vitáztak a rajongók Zac Efron arcáról. Sokat változott a High School Musical óta, ami állítása szerint részben annak köszönhető, hogy eltört az állkapcsa. Most készült róla egy új videó, a rajongók szerint már egyáltalán nincs mimikája. 

Nem értik az emberek mi történt Zac Efron arcával 

Nem először téma a színész arca, mivel először 2021-ben cikkeztek arról, hogy Zac szinte felismerhetetlen. Valóban teljesen megváltozott, sokkal szélesebb lett az állkapcsa, és a mosolya sem olyan volt, mint korábban. A celeb sokáig nem árulta el az igazat a dologról, így elindultak a pletykák, hogy biztosan a plasztika miatt változott meg. 

Végül 2022-ben ismerte be az igazat, elmesélte, hogy elcsúszott az otthonában, és olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét, eltörte az állkapcsát. A sérülése súlyos volt, így helyreállító műtétet kellett rajta végezni, majd sokáig járt fizikoterápiára. Zac magyarázata azonban sokakat nem győzött meg, mivel a legutóbbi videóját is elárasztották a rajongók kommentjei, mivel sokan nem érik, mi történhetett az arcával. A videót itt nézheted meg

A fenébe az arca meg sem mozdul

– írta az egyik netező az X-en. 

Miért néz ki úgy David Hasselhoff, mint Zac Efron?

– viccelődött a színész kinézetével egy rajongó. 

A legtöbbek szerint Zac arca olyannyira megváltozott, hogy szinte felismerhetetlen. Több teória is kering a neten, egyesek szerint a növekedési hormon miatt változott meg ennyire és lett szélesebb az álla, míg mások szerint egészen egyszerűen csak rákapott a plasztikára. 

Zac egyébként nem beszélt arról, hogy mi miatt változott meg az arca ismét, de könnyedén előfordulhat, hogy a balesete miatt újabb beavatkozásokat végeztek rajta. 


Via