Pár hónappal ezelőtt Zac Efronról elképesztő fotók készültek, hiszen a legújabb filmje kedvéért teljesen átalakult a teste. A forgatásokat már befejezték, a színész pedig ismét nagy átalakuláson ment keresztül.

Zac Efron új fotói meglepték a rajongókat

A színész éppen Franciaországban nyaral a barátaival, a PageSix felvételei szerint remekül érzik magukat, szinte minden idejüket a vízben, vagy épp vízi sportokkal töltik. Ekkor készült Zac Efronról pár felvétel, a fotókon pedig jól látszik, hogy már nem annyira izmos, mint korábban. Továbbra is remek formában van, de sokat fogyott, és közel sem annyira kidolgozott az izomzata, mint hónapokkal ezelőtt. 

A változás nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy a forgatások után már nem követ annyira szigorú étrendet és edzéstervet. A legújabb filmje miatt sok időt töltött az edzőteremben, hiszen egy profi birkózót alakít, így alaposan át kellett alakulnia

A legújabb képeken továbbra is szálkás a teste, de már nincs rajta akkora izomtömeg, mint korábban, amit a rajongók nem is bánnak. A színész az új fotóival megmutatta, hogy nem gond, ha épp lazít az ember. A Zac Efronról készült fotókat itt nézheted meg

Megviselte a sok edzés 

Zac Efron pár évvel a Baywatch forgatása miatt maximális teljesítményre kapcsolt. Minden nap kétszer edzett, szigorú étrendet követett, és előfordult, hogy még a vizet is megvonta magától. A forgatás után elárulta, hogy ez az életvitel nagyon megviselte a szervezetét, és a mentális egészségére is kihatott. Alvászavarral küzdött, később pedig depressziós lett. 

Megpróbáltam, és sikerült. És mindazok miatt, amiket hihetetlennek tartottam, egyszerűen nyomorult voltam. A testem nem érezte magát egészségesnek; egyszerűen nem éreztem, hogy élek. Elakadtnak és lassúnak éreztem magam

– nyilatkozta korábban Zac. Elmondta, hogy miután felhagyott a szigorú diétával, és hízott, ez sem volt az igazi. Folyton rosszul érezte magát, ezért visszatért az egészségesebb ételekhez és a mozgáshoz. 

A rajongók nagyon örültek neki, hogy Zac ennyire őszintén beszélt a problémáiról, és rávilágított arra, hogy a tökéletesnek hitt test sokszor nem éri meg az áldozatokat. 


Via