Záporoznak a fordulatok a Nyerő Párosban: kiestek Zdroba Patrikék és a helyükre visszatért Muri Enikő és Tóth Szabi. Erről mindenféle izgi kontentek vannak, amiket ide kattintva nézhetsz meg-olvashatsz el, mert rögtön összeszedtük őket nagy megdöbbenésünkben.

A kiesés után Zdroba Patrikék adtak egy elég hosszú interjút, aminek kb. a félidejénél Kabát Péter a maga egyéni stílusában a következő kérdést teszi fel:

a két hét alatt volt olyan, amikor együtt tudtatok lenni? Igen, úgy!

Na és itt derül ki, amire senki nem számított: Zdroba Patrikék, ahogy az RTL Klub is fogalmaz, körbeszexelték a villát a bent töltött két és fél hét alatt. Kabát Péter kérdésére nagy PERSZE! a válasz mindkettőjüktől, mármint, hogy persze, hogy tudtak együtt lenni, de még mennyit. A pár két tagja egymás szavába vágva mesél erről:

ja, mi nagyon sokszor! Persze! Az egész villát körbejártuk! A második naptól vagy a harmadik naptól. Eskü. Volt az a lenti vécé is a konyha mellett, ott is voltunk. Fürdőszoba... [...] Megoldottuk.

Sajnos (vagy szerencsére) a Nyerő Páros villája nincs úgy bekamerázva, mint úgy Big Brother-ház, úgyhogy a sok szerelmeskedésről felvételt nem láthatunk.

Zdroba Patrik mindenesetre hozzáteszi, hogy a kapcsolatuknak jót tett a játékban töltött bő két hét, és számára személyesen is nagyon pozitív élmény volt a Nyerő Páros, nagyon szeretett szerepelni. Azt mondja, ugyanúgy élvezte, mint annak idején az X-Faktort és A Konyhafőnököt, úgyhogy ha maradt még zdrobamentes realityformátum az RTL-nél, akkor várható, hogy az énekes abban is fel fog tűnni előbb-utóbb.

De spekulálás helyett az interjút alább tudod megnézni.

Via