Te is imádod a pizzát, de már unod a hagyományos feltéteket? Akkor most mutatunk neked 3 olyan extra alternatívát, amit fixen imádni fogsz. 

Csokoládé 

Talán azt gondoltad, hogy a pizza kizárólag sós feltéttel az igazi, de ha megkóstolod csokival, akkor tuti, hogy azonnal rabul ejt. Pláne, ha hatalmas csoki-fan vagy, mert akkor mindenképpen ki kell próbálnod. Mondjuk ezzel a feltéttel a pizza inkább hasonlít egy óriási sütihez, de az ízélmény valami, mesés, szóval ezt tényleg nem szabad kihagynod. 

Földimogyoró, banán, csirke, ananász és curry por

Sokak szerint az ananász nem pizzára való, de mi ezt mindenképpen cáfolnánk. Sőt, az igazi ízorgazmus érdekében az ananász mellé tegyél rá még egy kis földimogyorót, banánt és curry port. Persze mehetnek rá a csirkedarabkák is, mert úgy lesz a végeredmény csodás, mennyei, isteni...tudnánk még ragozni, de inkább kóstold meg. 

Chilis bab 

Ezt talán nem is kell túlmagyarázni. Készítsd el a chilis babot hagyományos módon, süsd meg a pizzatésztát, ha elkészült kend meg őket a chilis babbal. Konkrétan olyan szinten elképesztően finom, hogy azt szavakba sem lehet önteni. Persze, milyen is lehetne, hiszen a pizzatészta jó, a chilis bab jó. Szóval van még kérdés? 😀

Karamellizált hagymás, almás és kecskesajtos pizza

Almák? Egy pizzán? Hát, végül is miért ne! Ez az ízletes feltét tökéletes egyensúlyt teremt az édes és a sós között: az alma édessége, a krémes kecskesajt, a karamellizált hagyma, meg egy kis kakukkfű...úristen, már a nyál is összefutott a szánkban. 

(via)