Nincs is jobb a friss, forró pizzánál. Ropogós szélek, lehetetvékony tészta, olvadt mozzarella! De hogyan lehet teljes az élmény, ha nincs most időd vagy lehetőséged beülni egy étterembe? 

Ez a kajatipp életmentő lesz

Ha esélytelen, hogy egy friss nápolyi pizzából falatozz, ám a fagyóban lapul pár doboz mirelit pizza, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy teszteld a kedvenc kajahackünket!

Ezzel az egyetlen apró lépéssel olyan lesz a mirelit pizza, mintha egy itáliai kis trattoriában sütötte volna neked a szakács! 

Szerencsére nincs hosszú lista a hozzávalókról, egy, nagyon maximum két dolog merülhet fel, amire szükséged lehet!

Hogyan készül az újjászületett mirelit pizza?

  • Vedd elő a mirelit pizzát, hagyd, hogy kicsit kiengedjen!
  • Ezután jön a varázslat: locsold meg egy kis olívaolajjal a pizzát! Választhatsz fokhagymás verziót, de akár chiliset is, itt már tényleg csak a képzeleted, na meg az ízlésed szabhat határt!
  • Ha szeretnéd, hogy még extrább legyen a hatás, akkor messzebbre is mehetsz: szórj rá extra sajtot! Sőt, friss fűszernövényekkel tényleg egy új világ tárul eléd!
  • Ezután irány a sütő, majd jöhet a jutalom: a hamisított itáliai pizza!

Azt már mondanunk sem kell, hogy azokra az alkalmakra is remek választás lehet, amikor vendégek jönnek, ám semmi időd egész nap a konyhában készülődni! Mi nem áruljuk el a titkodat!

via