Néha a legegyszerűbb, legártatlanabb tetteink is sokat mesélnek helyettünk, na és rólunk. Te melyik pizzát választanád, ha a kezedben lenne a döntést? Sokat elmond rólad!

Szalámis pizza

Fantáziadús és kreatív vagy, ha te kapsz egy feladatot, akkor tuti, hogy ezer megoldási javaslattal állsz elő, a lehető legrövidebb időn belül. Vicces vagy, és szeretsz emberek között lenni, ők pedig szeretik, ha időt töltesz velük. Nem meglepő, te vagy a társaság középpontja, és soha nem veted meg a legőrültebb ötleteket sem. Ha lemondasz egy programot, akkor hidd el, hogy mindenki elszontyolodik kicsit. 

Hawaii pizza

Húha! Te aztán merész vagy. Senki nem mondhatja meg neked, hogy mit csinálj. Szenvedélyre és kalandra vágysz, és nem félsz attól, mi van, ha a dolgok rossz irányt vesznek. Bízol magadban és abban, hogy a sors mindig a lehető legjobban alakítja a dolgokat. 

Pizza Margharita

Igazi perfekcionista vagy. Számodra csak a maximum az elfogadható. Ezt pedig nemcsak másoktól követeled meg, magad is így cselekszel. Mindig a maximumot nyújtod, és a legtöbbet hozod ki magadból. Pizzából is inkább a legalapabbat választod, csak ne rontsák el, és kevesebb legyen a hibalehetőség.

Gombás pizza

A pihenés egyáltalán nem neked való. Imádod, amikor van feladatod, amikor van mit csinálni. Nem szeretsz otthon ülni, te nyaralni is úgy mész, hogy aktív, pontos napirendet követsz. Nagyon szereted a természetet is, és feladatodnak tartod, hogy ezt a szeretetet másoknak is átadd. 

Négysajtos pizza

Egy igazi érzelmi hullámvasút az életed. Nagyon szereted, amikor te vagy a társaság középpontja, ám a kritikát már nem viseled jól. Az indulat hevében könnyen kimondasz dolgokat, ám visszafelé már nem annyira preferálod ezt. Néha számolj el 10-ig, és csak aztán szólalj meg, tuti, hogy sok konfliktust elkerülhetsz ezzel a technikával. 

Zöldséges-vega pizza

Ha te csak friss zöldségekkel szereted borítani a pizzádat, akkor te magad vagy a nyugalom szigete. Kerülöd a konfliktusokat, és mindig próbálsz igazságos lenni. Sokszor agyalsz azon, hogy vajon jól csinálod-e a dolgaidat, ne kételkedj ennyit! Kicsit lehetsz spontánabb is, sokszor a megszokotthoz való ragaszkodás miatt hagyod, hogy elkerüljenek a lehetőségek. 

via