Úgy érzed, nem éppen jó irányba halad a kapcsolatod a testvéreddel? Most elárulunk 3 olyan jelet, ami azt jelezheti, hogy toxikus a kapcsolatotok. Nyugi, ez nem azt jelenti, hogy el kell engednek a kezét, csak hogy dolgoznotok kell rajta!

Elárulja a bizalmad

Semmilyen kapcsolatban nem oké, ha nem bízhatsz meg a másikban. Egy életen át tartó sebet okozhat, ha a testvéred árul el, éppen ezért attól még, hogy a családod része, nagyon meg kell húznod a határt. A vérszerinti kötelék még nem ok arra, hogy kifecsegje a titkaidat, vagy éppen átverjen és ne legyen őszinte. 

Lenézően viselkedik

Bármikor társaságban vagytok, vagy éppen csak a családod körében, azt érezteti veled, hogy te vagy a butább? Minden sztorit úgy mesél, hogy az a lényege, hogy ő mennyivel jobb volt? Ugyan a testvérek között is jelen lehet egy természetes versengés, ez soha nem mehet el ennyire toxikus irányba. 

Túl sokat enged meg magának

Nem csupán mások előtt, de kettesben is próbára teszi az idegeidet? Sokszor hangot ad annak, mennyire nem ért veled egyet semmiben, és azt hangoztatja, hogy ő bezzeg mindent jól csinál? Ezzel baromi nehéz megküzdeni, és egy életre elronthatja a kapcsolatotokat, úgyhogy még most tisztáznod kell vele, hogy ez a te életed, és a te döntéseid!

via