Sok dologra nincs befolyásod az életedben, néha az univerzum, vagy bármi más az, ami dönt helyetted, és az életed új szakaszba lép, minden megváltozik. Lássuk, honnan tudhatod, hogy valami nagy változásra számíthatsz. 

A nyugalom

Már egyáltalán nem tudsz nyugalomra lelni? Állandóan készenlétben vagy? Ha úgy érzed, azok a dolgok, amik régen biztonságot adtak, már nem teszik ezt, az egy dolgot jelent: a régi dolgokat kinőtted, és tovább kell lépned. 

A varázs hiánya

Már nem tudsz örülni annak, ami régen még elképzelhetetlennek tűnt, akkora álmod volt. Nos, ebben az esetben is azt bizonyítja a viselkedésed, hogy ez a hely már nem elég jó neked. Már más dolgok tesznek boldoggá, és ezzel nincs semmi baj. 

Egyedüllét

Régen imádtad a társasági eseményeket, szívesen jártál össze a barátokkal. Lehet, még több időt is töltöttél velük, mint egyedül. Mostanra viszont már egyedül a legjobb neked, úgy érzed, az életed, a magadba fektetett időd és energiád csak te érted meg, mások sokkal lazábbak. Ez nem baj, nincs szükséged senkire, csak önmagadra. 

Reményvesztettség

Ami eddig ment, most valahogyan mégsem. Sokat hibázol, sok dolgot elrontasz, amiket régen könnyedén megoldottál. Neked már nem itt van helyed, új kihívásokat kell keresned. 

via