Gondoltad volna, hogy a legolcsóbb kiegészítők adhatják meg leginkább a luxuslakás hatást otthon? 

Neutrális árnyalatok

A semleges árnyalatok megnyugtató hatást nyújtanak. A Sellhousefast.uk kutatása alapján, a szürke a legnépszerűbb falszín a Google szerint. A Dulux Polished Pebble pedig a szürke legnépszerűbb árnyalata, átlagosan havi 9900 kereséssel.

Márvány kiegészítők

Egy-egy drágább anyagból készült kiegészítő az egész enteriőrt feldobhatja. Nyilván, márványból elkészíteni mindent, eléggé költséges lenne. Ám egy-egy aprósággal nem lőhetsz mellé. 

Fa kiegészítők

Mostanában nagyon trendi a fa, így ha ez az anyag uralkodik, akkor egy nagyon letisztult és előkelő enteriőrt kapsz. A fapanelek, akár a fürdőszobában, akár a TV mögé, akár a konyhában igazán különleges hatást adnak. 

Fürdőszoba 

Az olyan új funkciók beépítésével, mint a süllyesztett világítás, vagy a modern csempe- és padlóburkoló termékek, valódi luxusérzetet teremthetsz.

Szobanövények

Az igazi, és a műnövények hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy bármilyen teret azonnal feldobjunk. A növények alkalmazása a színezés egyik legegyszerű módja, a növények kiválóan alkalmasak arra, hogy bármilyen helyiségben azonnali látványelemként funkcionáljanak. A növénycserép, vagy váza kiválasztása kreatív módja lehet egy új textúra hozzáadásának és egy új fókuszpont kijelölésének. 

via