Nem meglepő, hogy sok barátság nem állja ki az idő próbáját, és minél több közös élményt szereznek, sokan arról számolnak be, hogy azt érzik, a másik csak kihasználja őket, és egy toxikus barátságban vannak. Lássuk, melyik az a három szakasz, amelyen ha ti is keresztül mentetek, talán ideje átgondolnod a viszonyotokat.

Megváltozott viselkedés

Kezdetben mindenben egyetértetek, sokszor megdicséritek egymást, de az utóbbi időben a kommunikáció átfordult a passzív-agresszív stílusba? Úgy tűnik, hogy a másik mindig csak ítélkezik feletted, és leszívja az energiádat? Nem bíztat, ellenben mindenbe beleköt, amit te csinálsz? Nos, ez egyáltalán nem jelent jót.

Kimerít

Régen feltöltött egy csajos este, de mostanában már gyomorgörccsel mész oda, mert tudod, hogy kéretlen megjegyzéseket kapsz majd. Vagy magyarázkodnod kell minden tettedért, mert bármit is csinálsz, az rossz szándékúnak van beállítva? Egy baráti beszélgetésnek, csajos estének fel kellene töltenie, energiát kellene adnia. Arra kell rávilágítania, hogy a közöttetek lévő szövetség megbonthatatlan.

Kihasználás

Úgy érzed, a barátnőd kihasznál? Mindig csak akkor keres, és csak akkor vagy számára fontos, amikor valami haszna származik belőled? Ha ezen a 3 fázison keresztülmentetek, akkor talán itt az ideje annak, hogy lezárd a kettőtök barátságát, mert sok esély van rá, hogy ez nem az.

via