Letarolta a netet a modell sztorija, aki elárulta, hogy viszonyt kezdett a legjobb barátnője férjével. A történet már eleve durva, főleg azután, hogy kiderült, a nőnek fogalma sem volt róla, ki írt rá ismeretlenül. 

Így jött össze a legjobb barátnője férjével a modell 

Honey Brooks az Instán osztotta meg a történetét, amiben elárulta, hogy a legjobb barátnője férje névtelenül kezdett el neki írogatni. A nő OnlyFans oldalt működtet, ahová szexi tartalmakat is fel szokott tölteni. A barátnője férje feliratkozott az oldalára, emellett több fizetős tartalomra is előfizetett, majd ráírt. 

Csetelni kezdtek, hiszen a pasi minden drága csomagra feliratkozott, sokszor szextingeltek, szinte minden este beszéltek, de egyszer váratlanul eltűnt. 

Eltűnt a föld színéről. Nem tudtam, hogy meghalt vagy mi történt.

A nő megtudta, hogy a pasi azért tűnt el az előfizetői közül, mert megtudta a dolgokat a felesége, aki egyben az ő egyik legjobb barátnője. Ezután úgy döntött, hogy törli az előfizetést. Ennek ellenére a nő nagyon elárulva, kihasználva érzi magát

Most az jár a fejemben: „A tudtán kívül viszonyom volt az egyik legjobb barátom férjével?”

A sztori nagy port kavart, de a két nő barátsága nem szakadt meg. A barátnője biztosította a bizalmáról a modellt, hiszen nem tudhatta, hogy kivel beszél. Ennek ellenére a barátnője házassága válságba került, így kérdés, hogy mi lesz a történet folytatása. 


Via