A Rowenta X-Plorer S75s+ robotporszívó (RR85)  új funkciója az Auto Empty,  amely minden tisztítási művelet végén (mindössze 20 másodperc alatt) automatikusan kiüríti a port  az Auto Empty állomáson található porzsákba, így akár 60 napig is gondtalanul dolgozhat, az összeporszívozott por pedig a tartályban gyűlik. A Hygiene+ zsák akár 4,5 literes kapacitásával nagy mennyiségű szennyeződést képes befogadni. A letisztult, felhasználóbarát alkalmazásban mindössze néhány kattintással pontosan és igényeink szerint tervezhető meg a takarítás.

A porszívó mindent pontosan úgy végez el, ahogyan szeretnénk: No-go zónák állíthatók be, állandó térképek menthetők akár négy emeletre, vagy a felmosóvíz mennyisége vagy a szívóteljesítmény is szabályozható a helyiségnek megfelelően. Az alkalmazás nagyon intuitív, és kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel is. Az X-Plorer S75s+ egy igazán nagy otthonban is képes megbirkózni a porral - rendkívül erős akkumulátor biztosítja, hogy a porszívó akár 120 percig is működjön egyetlen töltéssel, ami akár 150 négyzetméternyi területre is elegendő. Ha lemerülne,  a robot feltölti magát, és ott folytatja, ahol abbahagyta.  

A Rowenta X-Plorer S75s+ csúcstechnológiája rendkívül hatékony tisztítást biztosít, bárhol is legyen rá szükség. A porszívó a nagy pontosságú Smart Exploration 8.0 lézeres navigációt használja az intelligens és szisztematikus takarításhoz.  A legalaposabb takarítás érdekében pedig egy 4 az 1-ben robotfunkciót: az oldalsó kefe gondoskodik a sarkokról és a nehezen elérhető helyekről, a középső kefe mélytisztítást végez a szőr és a szösz eltávolítására, a BLDC motor akár 2700 Pa szívóteljesítménnyel és az elektronikusan vezérelt Smart Aqua Power felmosórongy extra nagy víztartállyal biztosítja a felületek hatékony felmosását.

A robot szőnyegeken automatikusan növeli a szívóteljesítményt, és akár 18 mm magas küszöbökkel is megbirkózik, ráadásul nagyon halkan működik, így még legmélyebb álmában sem zavar senkit. Az ajánlott ár 229 990 HUF.