Ez a teszt megmutatja, hogy az állad alapján milyen embernek látnak mások. 

Hasított áll

Rendkívül bájos és magabiztos vagy, kedveled a társaságot, könnyen barátkozol. Nagyon domináns a művészi oldalad, kreatív vagy, imádod az alkotást. Magas a stressztűrő képességed, amit mások is észrevesznek, remek vezető vagy.

Egyenes áll

Az egyenes állú emberek az életünk minden területén szerencsések. Jó esélyük van a hosszú, egészséges életre, és a boldog családra. Erős a hűség érzetük, és mindent megtesznek, hogy hűségesek is tudjanak maradni. Szeretik a szép dolgokat, fontos számukra az esztétikum.

Keskeny áll

Nagyon jószívű vagy, nagyon szeretsz adakozni. Élvezed az olyan emberek társaságát, akiknek szintén a segítség áll az életük központjában, és empatikusan állnak más emberekhez. Lételemed a kedvesség, az érzékenység, és rendkívül megbocsátó vagy.

Szögletes áll

Nagyon merész személyiség vagy, aki pontosan jól tudja, hogy mire vágyik. Senki nem veheti el a figyelmedet arról, ami számodra a prioritást jelenti, bármit megteszel a céljaid érdekében. Nem kéred ki mások véleményét, úgy érzed, hogy a te életed, a te döntésed.

Kiálló áll

Önbizalmat árasztasz, és remek vezető vagy. Nem csupán az utasítás megy, de könnyen vállalod a felelősséget minden tettedért. Tanítod az embereket a lépéseiddel, és nagyon gyorsan fejleszted őket. Soha nem veszted el a motivációdat, és hiába vannak akadályok előtted, soha nem adod fel.

Hosszúkás, széles áll

A szélesállúak nagyon introvertáltak. Nagyon gyakran inkább egyedül vannak, kerülik a tömeget. Ritkán beszélnek, mert úgy érzik, hogy a mély gondolataikat nem értik meg mások. A hűséged, és az együttérzésed az, amit csodának mások. Hajlamos vagy belemerülni az álmodozásba, ennek ellenére teljesíted a céljaidat, és hozod az eredményeket, amelyekre vágysz. 

via