Exén állt bosszút egy angol lány a szakításuk után, bár az nem egészen világos, valójában elérte-e célját, azzal, hogy a korábbi pasijától kapott Louis Vuitton táskából fűzőt varrt.

Különös bosszút állt a lány

A szakítás sosem könnyű, az extől kapott ajándékok pedig határozottan megnehezítik a továbblépést. Vannak, akik éppen ezért megválnak a holmiktól, míg mások egészen más módon kezdik el őket használni. 

Azért döntöttem úgy, hogy fűzővé alakítom a táskát, mert meguntam. Már nem éreztem különlegesnek


– mesélte egy angol lapnak Beau, aki a szakítás utáni pakolás közben kapott ihletet a varráshoz. 

Szeretem a fűzőket. Mikor kiterítettem a szabásmintát, és láttam, hogy van elég anyagom az átalakításhoz, tudtam, hogy megtaláltam a tökéletes felhasználási módját a régi táskámnak


– mondta, akit nem csak az lepett meg, hogy milyen jól sikerült az átalakítás, hanem az is, mennyien nézték meg a videóját.


Már megrendeléseket is kapott 

Az internetezők ugyan valóban imádják az ötletét, a kommentekből azért kiderül az is, hogy nem mindenki ért egyet ezzel a furcsa bosszúval. 

Van, aki szerint túlzás volt tönkretenni egy ilyen nagy értékű táskát, mások szerint nem az exén állt bosszút, hanem önmagát tette nevetségessé.
Olyanok is vannak viszont, akik megbízást adnának neki, hasonló ötletek megvalósításáshoz. 

Több ember is megkeresett azzal, hogy a régi táskákból egyedi, új darabokat készítsek. Dolgozom azon, hogy több hasonló fűzőt tudjak készíteni. 


Via