Zseniális hírünk van számodra: szeptember 15-én újra kezedbe veheted a Cosmopolitan magazint! A világ legnagyobb példányszámban megjelenő, fiatal nőknek szóló lapja 2 év kihagyás után tér vissza itthon. Ugye te is várod már? Csak mert mi alig bírunk magunkkal!

Az elmúlt hónapokban a Cosmopolitan.hu újraindítására fókuszáltunk (ezen a ponton engedd meg, hogy megosszuk veled: az újraindulás óta már több, mint 1 millió olvasóval büszkélkedhetünk havi szinten – ezért neked is jár a Cosmo-puszi 😘), de idén ősszel végre nyomtatott formában is visszatérünk, ráadásul rengeteg meglepetéssel készültünk neked!

Kezdjük ott, hogy a főszerkesztő kiléte a lap megjelenésével egy időben válik publikussá, szóval egyelőre a személyéről nem sokat árulhatunk el, de annyit megígérhetünk, hogy le fog esni az állad! 

Természetesen nem akarjuk lelőni előre a poént, így azt sem mondjuk még el, ki szerepel az első címlapon. Bocsi. Na jó, annyit azért megsúgunk, hogy ilyen menő és innovatív magazin borítóval Magyarországon még nem találkoztál, de még hasonlóval sem!

De nem csak kívül, belül is megújultunk: rengeteg formabontó megoldással, cuki, szexi, vicces vagy épp arcpirítóan őszinte cikkel készültünk, hogy te továbbra is képben maradj minden fontos témával, és választ kapj még a legcikisebbnek hitt kérdéseidre is.

Szóval szeptember 15-én tali az újságárusoknál! Ugye bevésted a naptáradba? 😉😘