Biztosan neked is vannak kedvenc termékeid, melyek nélkül soha egyetlen lépést sem tennél. Most itt az ideje, hogy megoszd a titkodat másokkal, hiszen a Cosmopolitan Beauty Awards során szavazhatsz a kedvenceidre, és ami a legjobb, még értékes nyereményekre is pályázhatsz. 

Itt az idő, hogy szavazz a kedvenceidre

A Cosmopolitan Beauty Awards egy különleges szépségdíj, ahol egyedül a te véleményed számít. Összesen 6 kategóriában szavazhatsz, és nincs más dolgot, mint kiválasztani a listából a kedvenceidet. Nagyjából 250 termék közül választhatsz, így alaposan gondold meg a döntést. Megkönnyítjük egy kicsit a dolgot, és bemutatjuk az egyes kategóriákat. 

 • #faceandbody 
  Minden, ami a megszépíti és óvja a bőrt.  
 • #goodhairday 
  Minden, ami a tökéletes hajról gondoskodik.
 • #beautychallange 
  Minden, amivel a legszebb sminkeket készítheted el.
 • #cleanbeauty 
  Minden, ami környezettudatos.
 • #scentoftheday 
  A legjobb illatok férfiaknak és nőknek.
 • #beautyextra
  Minden, ami szépség, de a többi kategóriában nem találtad meg.

Persze ezeken belül több alkategóriát is találsz, így külön voksolhatsz a kedvenc csókálló rúzsodra, és arra a szempillaspirálra, ami a leginkább bevált.
 
A szavazás május 5-től egészen május 30-ig tart. Nincs más dolgod, mint felmenni a Cosmopolitan Beauty Awards oldalára, minden kategóriából kiválasztani a kedvencedet, megadni az e-mail címed, és szavazni. Fontos, egy e-mail címről csakis egyszer szavazhatsz. A szavazók között értékesek nyereményeket sorsulunk ki, ha leadod a voksod, akkor versenybe szállhatsz a 10 Xiaomi Redmi Note 12 telefon egyikéért, az 5 db Budapest Park páros belépőért vagy a 15 db 10.000 Ft értékű beauty ajándékcsomagért.

Oszd meg velünk a véleményedet, és döntsd el te, mely termékek legyenek a Cosmopolitan Beauty Awards győztesei!