Mindig a tökéletes dezodort keresed, mert úgy érzed, bármelyiket választod, nem hozza a kívánt eredményt? Akkor talán rosszul használod!

A tiltólista

Lássuk, melyek azok a hibák, amelyeket a leggyakrabban elkövetnek az emberek a dezodorok használatakor!

Nedves bőr

Rengetegen az esti és a reggeli tisztálkodási rutinba viszik bele a dezodor használatát. Neked is ismerős, hogy zuhanyzás után kiugrasz, és kicsit megtörlöd magadat, majd máris a dezodorért nyúlsz? Erről muszáj leszoknod, ugyanis a nedves bőrön nem annyira jól és gyorsan szívódnak fel a hatóanyagok, ami miatt nem tudja teljesíteni az ígért eredményt.

Borotválkozás

Vannak, akiknek a borotválkozási rutin utolsó lépését jelenti a dezodor felvitele. Ez azonban szintén egy rossz lépés, ugyanis ezzel nem csupán hatástalan lehet a dezodor, de akár még árthat is. Kellemetlen viszketés, bőrpír, irritáció léphet fel, ha közvetlenül a borotválkozás után használod.

Reggeli rutin

Sokaknak a dezodor használata egybe esik a napindítással. Pedig ez is egy téves elképzelés, a legjobb, ha este fújod be dezodorral a területeket, és hagyod, hogy reggelre kifejtse a hatását. Próbáld ki, hogy csak lefekvés előtt használod!

via