A felesleges hasi zsír nagyon káros lehet az egészségre. Ám a hasi zsír, és az ottlévő kis felesleg nagyon nem ugyanaz!

A kardió nem megoldás

A legtöbben azt hiszik, hogy a zsigeri zsírt is kocogással, kardióval dúsított edzésekkel adhatják le. Pedig a Harvard professzorai szerint az egészségre annyira veszélyes hasi zsírt teljesen máshogyan kell leadni.

A zsigeri zsír, ami nem a hagyományos hasizmot jelenti, inkább a súlyzós edzésekkel dolgozható le, nem pedig a kardióval.

Rengeteg követkeménye lehet a zsigeri zsírnak

Hogy mennyi zsigeri zsír található a testeden, azt nagyon sokszor csak profi mérő eszközökkel, szépségszalonokban tudják megmérni. De érdemes erre a részletre odafigyelni, mert ha ez nincs rendben, akkor végezhetsz bármilyen gyakorlatot a hasadra, egy ponton a fogyás megáll, és nem fogsz sikerrel járni.

A zsigeri zsír egyébként nem csupán a centik miatt kell, hogy fontos legyen, ugyanis többek között asztmát, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, és akár a rák kialakulását is okozhatja.

Goodbye!

A leglátványosabb, legeredményesebb tehát, ha nem kardiózol, hanem súlyzós edzéseket végzel. A legjobb, ha nem csupán a hasra fókuszálva teszed mindezt, hanem az egész tested átmozagtod. 

via