Különleges személyiségtesztet hoztunk, amiből megtudhatod, hogy mennyire fontosak számodra az érezelmeid a mindennapok során. Arra is fényt deríthetsz, hogy miként irányítják az érzelmeid az életed.

Itt a személyiségteszt 

A teszt igazán egyszerű, és csupán pár másodperc alatt elvégezheted. Nézz rá a képre, és válaszd ki azt az erdőt, ami neked legjobban tetszik. Három erdő közül választhatsz, ha megtaláltad azt, amelyik nagyon tetszik, mutatjuk a jellemzést

szemelyiseg-erzelmek-2023
Valleyislelighting.net

Az A erdőt választottad 

Ha az A erdőt választottad, akkor logika vezérel. Kifejezetten racionális ember vagy, aki hajlamos mindent túlelemezni, és mindent alaposan átgondolsz. Fontosak számodra a tények, és nagyon jó problémamegoldónak számítasz. Előfordulhat, hogy nehezen tudod kifejezni az érzelmeid. 

A B erdőt választottad 

Olyan ember vagy, akit elsősorban az érzelmek vezérelnek. Bízol az ösztöneidben, és mindig az érzelmeid vezérelnek, ha döntést hozol. Magas az érzelmi intelligenciád, éppen ezért képes vagy együtt érezni másokkal. Sokszor az érzelmeid elhomályosítják az ítélőképességedet. 

A C erdőt választottad 

Ha a harmadik volt a legszimpatikusabb, akkor te a logika és az érzelmek között állsz. Hajlamos vagy arra, hogy követed a szíved, ugyanakkor a fejedet is használod. Éppen ezért nagyon jó döntéshozónak számítasz, és remek vezető vagy. Megérted a racionális döntéshozatal fontosságát, ugyanakkor az érzelmeket is nagyra értékeled. 


Via