Bizonyára te is hallottál már olyan sztorikat, hogy lánykérés történt az esküvőn. Az utóbbi időben ez egyre gyakoribb, ez történt ezzel a házaspárral is, mivel az egyik baráti pár pont a nagy napjukon jegyezte el egymást. A dolog annyira mélyen érintette őket, hogy kegyetlen bosszút álltak. 

Megzavarta az esküvőt a pár 

A házaspár pár hete házasodott össze, de a gondosan megszervezett esküvőt beárnyékolta egy kellemetlen incidens. A dologról a Redditen vallott a menyasszony, akit nagyon megviselt az eset

A férjemmel két hete házasodtunk össze. A fogadáson az unokatestvérem „Rachel” elkapta a csokrot. Úgy tűnik, a barátja, „Ross” gyűrűt hozott magával, és arra várt, hogy megtalálja a megfelelő időt, és úgy döntött, hogy a csokor elkapása egy jel

– kezdte a történetet a menyasszony. Majd elárulta, hogy miután az unokatestvére elkapta a csokrot, a pasi szinte azonnal megkérte a kezét. A lány persze igent mondott, és minden vendég odament, hogy gratuláljanak nekik. Ezek után a „Rachel” megkérte a DJ-t, hogy játssza el a kedvenc számukat. 

A pár egyre idegesebb lett, mivel tudták, hogy a fotós, és a DJ csak bizonyos időpontra vannak lefoglalva. Éppen ezért aggódtak, hogy a friss jegyespár minden figyelmet elvon az esküvőjükről. A menyasszony ezután nagyon csalódott volt, mivel azt szerette volna, ha ez a nap csak kettőjükről szól. 

Nem vagyok az a fajta ember, aki sok figyelmet akarna, vagy kényelmesen érezné magát, ha sok pénz költ el önmagára. Így az esküvőnk volt az egyetlen különleges nap, amikor ezt bűntudat nélkül tehettem volna meg. Borzasztó volt látni, hogy az egész semmis lesz. 

A férje intézte el az ügyet 

A nő férje látta, hogy egyre szomorúbb, ezért odament az unokatestvére barátjához, és megkérte, távozzanak az esküvőről. Elmondta neki, hogy nagyon értékelnék, ha ő és a nő elmennének, és nélkülük élvezhetnék az estét. A másik férfi ekkor vitatkozni kezdett, és azt mondta, hogy őrülten viselkedik. 

Mindenki a mi oldalunkon állt, de férjem és én sem örültünk annak, hogy az emberek továbbra is beszéltek Rossról és Rachelről. Azért akartuk, hogy elmenjenek, mert nem akartuk, hogy egész este emlékeztessenek minket arra a mutatványra, amit éppen ránk erőltettek. 

Végül a pár távozott, de másnap a családban feszültség támadt, mivel a lány családja nehezményezte, hogy elküldték a párt. A bejegyzés alá sok komment érkezett, sokan leírták, hogy Ross és Rachel nem tartották tiszteletben az érzékeiket, és kicsit sem figyeltek a párra. Az emberek nagy része igazat adott nekik. 


Via