A legtöbb pár heteket, hónapokat készülődik az esküvőre, hogy a nap valóban emlékezetes legyen mindenki számára. Ám megtörténhet, hogy a menyasszony vagy a vőlegény meggondolja magát a nagy nap előtt, és úgy dönt, hogy nem megy el a szertartásra. 

Az esküvő napján gondolta meg magát a vőlegény

A csalódott menyasszony az egyik névtelen fórumra írta le a történetét. Az egész azzal kezdődött, hogy a vőlegénye az esküvő napján úgy döntött, hogy ő mégsem szeretné a házasságot. Nem elég, hogy a pasi nem ment el az esküvőre, szakított is a lánnyal és visszament az exéhez. 

A volt vőlegényem, „Derek” két évvel ezelőtt az esküvőnk reggelén eltűnt, nem tudtam elérni sem őt sem a családját. Ez pusztító, teljesen megsemmisítő volt. Ezután az esemény bulivá változott, hogy elvonja a figyelmet a fájdalomról

– kezdi a történetét a menyasszony. A nap nem alakult túl jól, mivel nem sokkal később megtudta, hogy a vőlegénye az esküvő előtt felvette a kapcsolatot az exével, és eldöntötte, hogy inkább vele kezd új életet. 

Utána visszatértem a lakásunkba, és a fürdőszoba padlóján aludtam az esküvői ruhámban. Őszintén szólva elég csúnya látvány volt. Az anyja végül átjött, majd sírva közölte velem, hogy Derek elszökött az exével, úgy tűnik, egy héttel az esküvő előtt újra kapcsolatba kerültek. 

Az elmaradt esküvő után a pasi megpróbálta vele felvenni a kapcsolatot, 3 hónappal később jelentkezett, és elmondta, hogy boldog az exével. A nő teljesen összeomlott, és nagyon sok idő volt, amíg képes volt elengedni a dolgokat. A barátai és a családja mindenben támogatták, elkezdett terápiára járni, és apránként túltette magát a csalódáson. 

Nem számított erre a megkeresésre

A nő úgy döntött, hogy változtat az életén, ezért az Egysült Királyságba költözött, ahol új munkát kapott, és teljesen megváltozott az élete. Ezek után kapott egy üzenetet az exétől az Instán, aki megkérdezte, hogy lenne-e kedve találkozni vele. 

Azt írta: „Hé, hallom, hogy Walesbe költöztél, ez nagyon klassz, hamarosan Cardiffba utazom. Nagyon sajnálok mindent, és meg akarom beszélni, mi történt az esküvő előtt. Remélem, nem túlzás, szólj, ha szeretnél beszélgetni ebéd közben

– írta a pasi. A nő ezután teljesen kétségbe esett, mivel fogalma sincs, hogy mihez kezdjen. Fél a találkozótól, mivel attól tart, hogy ezzel az egész folyamat semmissé lesz, és ugyanolyan rosszul érzi majd magát, mint az esküvő napján. Éppen ezért a neten kért tanácsot. 

A kommentelők szerint nem kötelessége találkozni vele. A pasi csak 3 hónappal később jelentkezett, az esküvő napján nem is beszélt a nővel, éppen ezért nem lehetnek elvárásai. Ha úgy érzi, hogy neki ez túl, egészen egyszerűen mondjon nemet. 


Via