Az elmúlt időszakban jobbál jobb személyiségtesztek lepték el a netet: a szakértők segítségével összeállított önismereti tesztek állítólag valódi következtetést tudnak levonni arról, milyen ember is vagy valójában! Van, amelyik a titkos szexuális fantáziáidat elemzi, egy másik a  kedvenc illadot alapján mond el izgalmas dolgokat rólad, de van olyan is, ami a kutyád fajtája alapján sorol be egy bizonyos típusba! Most egy újabb szuper teszt látott napvilágot: a pszichológusok külön csoportokba sorolták a különböző színe telefonokkal rendelkezőket, az eredmény pedig egészen elképesztő lett!

Nincs is más dolgod, mint ránézni a telódra és megmondani, milyen színű a tokja! Mit látsz?

RÓZSASZÍN

A felmérések szerint a rózsaszínű telefonokkal rendelkezők nyitott, pozitív személyiségek, barátkozós-csevegős alkatok, akik nagyon könnyen létesítenek kapcsolatokat másokkal. Imádják a közösségi dolgokat, nőiesek, nagy baráti körük van és általánosságban nagyon érzelmes személyiségek is.

ARANY 

Az arany telefonok tulajdonosai általában ki akarnak tűnni a tömegből és egy kis extrát akarnak csempészni a mindennapjaikba. Fontos számukra a megjelenés, a státusz, a luxus, a pénzügyi biztonság és imádják a divatot, valamint a drága dolgokat, ezért sok felsőbb körökben mozgó embernek van ilyen színű telefonja. 

EZÜST 

Az ezüst telefonok már közel sem olyan feltűnőek, mint az arany színűek: gyakran meg lehet vásárolni őket, mégis jól néznek ki, viselőiket ezért egyaránt foglalkoztatja az elérhetőség, a gyakorlatiasság és a megjelenés is. Nem akarnak feleslegesen pénz költeni ilyen-olyan tokokra, a szép dolgokat viszont szerint, ezért talán ők a legharmonikusabb személyiségek.

FEKETE 

A legalapvetőbb, basic készülékek a fekete színű telók, amiket egyből meg lehet vásárolni a boltban, különösebb erőfeszítés nélkül. Az ilyen telók tulajait általában nem érdekli mások véleménye, tesznek a divatra és a trendekre, viszont nagyon egyszerű, elegáns emberek. A mobilt általában csak technológiai célokra használják, nem céljuk státusz szimbólumot csinálni belőle. 

PIROS 

Az aranyhoz hasonlóan a piros színű telefonok tulajdonosai is ki akarnak tűnni a tömegből és fel akarják magukra hívni a figyelmet. Nem nagyon törődnek azzal, mi mások véleménye, makacsok és önfejűek, inkább a saját gondolataikra, érzelmeikre, döntéseikre támaszkodnak és az az utat járják tovább.  

KÉK 

Általában nyugodt, higgadt személyiségek vásárolnak maguknak kék színű telefont, amit a színtanban a magabiztosság és a bizalom színeként is szoktak értelmezni. A felmérések szerint a kék telókat az interovertált személyiségek preferálják, akik kevésbé aktívak a szociális és társasági közegekben.

FEHÉR

Az egyetlen olyan szín, aminek két értelme van: praktikátlansága, könnyű kopása miatt kevesen viselik, még a telójukon is, ezért könnyen lehet, hogy akinek fehér a telefonja, csak a figyelmet akarja magára felhívni. Egy másik értelmezés szerint a fehér az egyszerűség és tisztaság szimbóluma, tehát vannak, akik pont azért válasszák ezt a színt, mert más árnyalatban nem érzik magukat jól.

Szavazás

Via