A fodrászok sok emberrel találkoznak, a sok év tapasztalat után pedig könnyedén el tudják mondani azokat a tulajdonságokat, melyekkel a legtöbb vendég felbosszantja őket! Most eláruljuk a titkaikat, illetve azokat a dolgokat, melyeket nem szeretnek a szakemberek. 

Zsíros hajjal megjelenni hajfestés előtt

Általánosan elterjedt tévhit, hogy hajfestés előtt nem szabad hajat mosni, így piszkos, zsíros hajjal érdemes beülni a fodrászszékbe. Nos, ez épp így nem igaz. A fodrászok elárulták, hogy hajfesték sokkal jobban megtapad a tiszta hajon, szóval senkinek sem ajánlják, hogy hajmosás nélkül érkezzen a fodrászhoz. Nem kell közvetlenül a hajfestés előtt hajat mosnod, de előtt pár nappal érdemes. 

Nem árulják el, hogy pontosan mit szeretnének

A fodrászok szerint az egyik legbosszantóbb dolog, amikor a vendégek nem közlik már az időpont lefoglalásakor, hogy pontosan mit szeretnének. Van, aki csak annyit mond, hogy be szeretné festetni a haját, majd a székben ülve kiderült, hogy nem csupán egy szimpla festésről van szó. Ez egyébként mindenkit hátrányosan érint, hiszen előfordulhat, hogy a fodrász kevesebb időt hagy rád, így nem készül el a kívánt frizura. 

Állandó késés

Utálják a késéseket, amit talán nem is kell magyaráznunk. A fodrászok szigorú ütemterv szerint dolgoznak, így már a legapróbb késés is felboríthatja a napot. Ha valaki már 5 percet késik, az felboríthatja a rendszert, ami a többi vendéget is hátrányosan érinti. Azokat a vendégeket szintén nem kedvelik, akik az utolsó pillanatban lemondják az időpontot, persze vannak kivételek és sürgős esetek, de olyan is előfordul, hogy valaki csak elfelejt elmenni. 

Betegen fodrászhoz menni 

Sokan nem szeretnék lemondani az időpontjukat, ezért abban az esetben is elmennek a fodrászhoz, ha épp betegek. Ezt semmiképp sem tanácsolják a fodrászok, hiszen ezzel a vendég megfertőz másokat és a fodrászt. 

Állandó panaszkodás 

A fodrászok nem szeretik a panaszkodó vendégeket. Persze nem azzal van gondoljuk, ha valaki mesél, de azokat az embereket kifejezetten nem kedvelik, akik az előző fodrászaikat szidják. Sokan vannak, akik folyton az előző fodrászaikkal vannak elfoglalva, ilyenkor már sejtik, hogy az sem fog nekik tetszeni, ahogyan ők megcsinálják a vendég haját.


Via