Kedden kezdődött meg a VOLT Fesztivál, de még a hétvégére érdemes lemenni, elsősorban a következő pénteki és szombati programok miatt. Mutatjuk azokat az előadókat, akiért különösen megéri!

A Telekom Nagyszínpadon a péntek esti főműsoridős húzónév a SUM 41, szombat este pedig a Pendulumra lehet majd tombolni. Ha nem annyira vagy tombolós kedvedben, akkor viszont a következőket ajánljuk.

Péntek

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telekom VOLT Fesztivál (@voltfesztival)

Ha a szexbotrány után kíváncsi vagy arra, hogy igazából mit is tud Azahriah, akkor pénteken 17:00 órakor vár téged a Nagyszínpad. Itt egy kis ízelítő.

ByeAlex és a Slepp is fellép pénteken, ők este 10-kor kerülnek sorra a Beko színapdon.

A Halott pénz koncertje pedig este fél 9-kor kezdődik a Nagyszínpadon, és akik egy két órás koncerttel nem érik be, azokat aztán Halott Pénz DJ-szettel folytathatják este 10-kor az Unicum Barban.

Szombat

Hogy egy nem zenei programot is ajánljuk: szombat délután 1-kor Hevesi Kriszta szexuálpszichológus fog beszélni a férfiak és nők közötti kommunikációról. A téma az, hogy miként érthetjük meg, hogy mit szeretne, mire vágyik a másik, a helyszín pedig a Telekom Kraft Kert – Index Kávéház lesz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hevesi Kriszta (@hevesikriszta)

A szombati nap ezen kívül szuper lehetőség közelebbről megismerkedni a 30Y együttessel. Egyrészt lesz koncertjük a Beko színpadon este 9-kor, de közönségtalálkozót is szerveznek, ami a koncert előtt lesz. Ha személyesen szeretnél találkozni az együttes tagjaival, akkor fél 6-ra menj megintcsak a Telekom Kraft Kert – Index Kávéházba!

Na és szombat éjszakára egy pörgős-bulizós programot a legjobb. Aki ezzel egyetért, az Jay Lumen DJszettjében bizonyára nem fog csalódni. Éjjel 2-kor kezdődik a Hajógyár Petőfi Színpadon.

Jó hétvégét, csodás fesztiválozást, szuper nyarat!