Sophia Celentano, a TikTokra töltött fel egy készülődős videót, amiben elárulta, hogy hajnalban kell, csak azért, hogy beérjen. Sokan nem értették, majd közölte, hogy ő repülővel jár dolgozni. Az internetezők pedig imádták a videót! 

Ezért jár a lány repülővel dolgozni

Sophia Celentano egy 21 éves lány, aki 10 héten keresztül egy nagyvállaltnál dolgozik gyakornokként. Eredetileg Dél-Karolinában él, de a gyakorlati helye New Jersey-ben található, ami közel van New Yorkhoz. 

Megértem, hogy ez egy nem igazán hagyományos dolog, de nekem bevált. 

Csak hetente egyszer kell bemennie az irodába, szerdán, így sokat spórol. Nagyjából hetente 100 dollárt költ repjegyre, 100 dollárt taxira és 25 dollárt ebédre, amikor az irodában van, így durván 2250 dollárt költ el a 10 hét alatt. Ezzel szemben a szobabérlése 4250 dollárba került volna a gyakorlati időszakra. 

@sophiacelentano48 Replying to @Maresa ♬ original sound - Sophia Celentano

Sophia azt is elmondta, hogy nem akarta magára hagyni a szüleit, így ez egy jó megoldásnak tűnt. Állítása szerint nem ő az egyetlen, van egy másik gyakornok a cégnél, aki ugyanezt csinálja, ő Georgia államban lakik. 

Az emberek imádták 

A lány videója sokakat meghökkentett, de az internetezők többsége elárulta, nekik ez nem menne. Semmilyen gyakornoki állásért nem szenvednének ennyit, és nem akarnának ennyire korán felkelni.

Egyetlen szakmai gyakorlat sem éri meg ezt csajszi

– írta az egyik internetező. 

Nincs annyi pénz, amit fizethetnél azért, hogy hajnali 3-kor felébredjek az ingázáshoz

– viccelődött egy másik kommentelő. 

A lány elárulta, hogy szerinte a dolog legnehezebb része, hogy mindig retteg, el fog aludni, illetve az, hogy esténként, amikor már fáradt, nagyon sokat kell a reptéren várnia. 


Via