A tinédzser a Redditen fakadt ki, szerinte borzasztóan nagy hiba őt vádolni, csak mert szóvá tette elégedetlenségét, és nem szeretne túlsúlyos emberek mellett ülni a repülőn

Apró ülések a repülőn

Egy tini lány a Redditen mesélte el leghajmeresztőbb utazását: a gondok akkor kezdődtek, amikor meglátta, hogy két túlsúlyos ember mellett kell majd végig ülnie a repülőutat. Úgy érezte, hogy ezzel ellehetetlenítik, hogy kényelmesen töltse azt a pár órát, ő viszont nem ezért fizetett. 

Az egyik utastársa azonban nekiesett, és mindenki előtt kiosztotta, hogy hogyan meri ezzel bántani a mellette ülőket, mert szerinte ez egyáltalán nem egy olyan komoly probléma. Az utas viszont hajthatatlan volt, szerinte embertelen elvárás, hogy Las Vegastól egészen New Yorkig így töltse el az idejét. 

Az első másfél órában csendben megpróbált beletörődni a helyzetbe, ám ekkor már úgy érezte, hogy képetlen így ülni a landolásig. Kezdetben nagyon tapintatosan és diszkréten jelezte a helyzetet a légiutas-kísérőnek, ám ekkor az egyik plus size utas kérdőre vonta. 

Kint megvárták a sértődött szomszédok

Szerinte leégeti őt a fiatal azzal, hogy ilyen dologból csinál problémát, és ezzel megsért minden kövér embert, akikről ezzel azt állítja, nem áll jogukban utazni. A lány állítása szerint összeértek a vállai és a combjai is a szomszédokkal, amitől ő rettentetesen kényelmetlenül érezte magát.

Ugyan szó nélkül távoztam a helyemről, miután a cabin crew felajánlott egy új helyet, a leszállás után a kapunál vártak a túlsúlyos szomszédok. Számon kértek, hogy mertem őket ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Pedig az emberek 90 százaléka egyet ért velem.

via