Nyugi, azért nincs nagy para. Ha te is egészen eddig halogattad az ünnepi vásárlást, akkor most tutira kicsit megijedtél, hogy nem lesz mit a fa alá tenni. Viszont ne aggódj, ezekkel a last minute ajándékötletekkel simán megmentheted a karácsonyt. 

 Kis női pénztárca 

Mi csajok imádjuk az egyszerű, de nagyszerű dolgokat, éppen ezért a kis méretű, de amúgy sok férőhelyes pénztárcáknak nagyon tudunk örülni. Egy ilyen aprócska kiegészítővel simán meglepheted anyukád, a húgod, de a legjobb barátnőd is, ráadásul tutira be tudod szerezni az utolsó pillanatban is, mert példának okán a CCC-ben is rengeteg variácó közül lehet válogatni. 

Fürdőbomba 

Ez konkrétan egy igazi jolly joker, hiszen melyik csajszi ne örülne egy kis kényeztetésnek? Persze arra ügyelj, hogy ilyet csak annak adj, akinél fürdőkád is van, a zuhanyban nehezen tudna hasznosulni. Bármelyik drogériában kapható, de ha szeretnél egy kicsit egyedibb dolgot ajándékozni, akkor amúgy ezt te magad is el tudod készíteni. 

Pihe-puha mamusz 

Ezen nincs is nagyon mit magyarázni. Egy pihe-puha mamuszra mindenkinek szüksége van és kész. Ráadásul, ha elhavazódtál a karácsonyi bevásárlással, akkor sem kell aggódnod, mert cuki pacskereket bármelyik cipőboltban találhatsz. 

Éves tervező 

Az évest tervezők általában hihetetlenül jól néznek ki, sőt, az előlapjukat akár te magad is meg tudod terveztetni. Persze ez utóbbi esetében azért érdemes egy kicsit előre gondolkodni, hiszen azért a megrendelt terméknek ide is kell érni. Ha azonban az utolsó pillanatban jut eszedbe, hogy meg kellene venni valakinek, akkor irány a papírbolt, ahol több száz lehetőség közül válogathatsz. Tökéletes ajándék ez azoknak az ismerőseidnek, családtagjaidnak, akikről tudod, hogy állandó rohanás az életük és mindig mindent fel kell jegyezniük, hogy ne felejtsék el a fontos infókat. 

Kávés bögre 

Kávés, teás bögréből sosem elég. Legalábbis mi csajok egész biztosan be tudunk ebből bőven vásárolni, ha pedig kapunk egyet ajándékba, akkor biztos mint a pokol, majd kiugrunk a bőrünkből. A bögréket is meg lehet amúgy tervezetni, de ott szintén azért időben kell kapcsolni, a megrendelés miatt. Viszont például a Pepco és az IKEA állandóan tele vannak cuki bögrékkel, szóval ha karácsony előtt 1-2 nappal kapcsolsz csak, akkor irány valamelyik üzlet!