Az, hogy te melyik kutyát választod, pillanatok alatt megmutatja, hogy melyik 3 tulajdonság rád a legjellemzőbb.

Az első kutya 

Ha az első kutyát választottad, az azt jelenti, hogy magabiztos vagy, és e miatt remek vezető is. Társaságban nagyon domináns a személyiséged, ezért népszerűnek tartanak, de udvariasnak és kedvesnek is, ezért imádnak az emberek.

Második kutya

Ha második kutyát választottad, az azt jelenti, hogy nem szereted a magányt, nagyon társaságkedvelő vagy. A magabiztosságod általában a külsődtől függ, ha nem kapsz elég pozitív visszajelzést, könnyen elbizonytalanodsz. Imádsz a társaság középpontjában lenni, és amikor gondoskodnak rólad.

Harmadik kutya

Te tényleg minden apróságnak örülsz, nagyon értékeled a legkisebb dolgokat is. Nagyon kedves vagy, és az a személy, aki általában inkább a békére törekszik. Értékeled a hűséget, és te magad is megadod ezt másoknak. Te vagy a garancia a békére és harmóniára.

Negyedik kutya

Ha a negyedik kutya mellett voksolsz, az azt jelenti, hogy szereted az ismeretlent, olyan helyeken tapasztalatot szerezni, ahol más korábban még nem. Nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, csak saját magadnak akarsz bizonyítani. Néha magányosnak érzed magad, de ettől függetlenül, csak az őszinte kapcsolatokra van szüksége.

Az ötödik kutya

Az ötödik kutyát választók általában nagyon kitartóak, néha túlzásba is esnek, ha a céljaik eléréséről van szó. Hajlamosak ebben túlzásba is esni, pedig észre kellene venniük, ha pihenésre van szükségük. Igazi példaképek, de vajon megéri?

via