Nem kell beköltöznöd a konyhába, hogy elkészíts egy fahéjas csiga receptet! Lássuk a hozzávalókat, mi szükséges, hogy 20 perc alatt elkészülj!

Hozzávalók: 

  • leveles tészta
  • fahéj
  • cukor
  • tojás
  • 1/2 csésze porcukor
  • 2-4 evőkanál tej

Elkészítés

  • Teríts ki téglalap alakúra egy leveles tésztát, majd szórd meg fahéjjal és cukorral!
  • Ha ez megvan, tekerd fel, és a tekercsből vágj csigákat!
  • Ezeket tedd egy tepsibe, és 200 fokon süsd meg 15-20 perc alatt.
  • Kendd meg tojással a tetejüket, hogy aranybarna legyen!
  • Ezután keverj össze fél csésze porcukrot 2-4 evőkanál tejjel, keverd össze, és fogyasztás előtt csepegtesd a csigákra!

Készen is vagy!